Az Új Eon-Új Kor születése

KOHERENCIA-FELEMELKEDÉS-EGYÜTTÉRZŐ CSELEKEDET

GYÓGYÍTÁSBAN – TANULÁSBAN – VEZETÉSBEN

Sokak szerint a gondolatok, értékek és felismerések folyamatosan jelen voltak életünkben, mint búvó patak és a Hagyomány megőrizte. A reneszánszban, majd a felvilágosodásban a ca. 5.000 éve elvesztett értékek ismét ki-kibújtak, de még a ráció uralma alatt gyorsan elsorvadtak, visszahúzódtak.
Most az elmúlt 100-120 év tudományos felismerései új fejelzetet nyitottak világunkban.
Kérdés, hogy mi ott vagyunk-e, ahova a tudomány és sok-sok ember tudatossága is elérkezett, ahol a belső világ találkozhat a külső világgal és ahol a szeretet és a tudás nem oltja ki egymást, hanem egyesülve az együttérző cselekvésben világunkat egy új színtre emeli.

Ez az Új Eon, amelyről oly sok írás szól, oly sok korai fecske megjósolta eljövetelét és oly sok mozgalom és közösség a saját specifikumában már ennek kifejeződése.

Az én elköteleződésem az általam alapított két alapítvánnyal erre törekedett az elmúlt 20 – 30 évben. Most már összeér a két irány, a belső és spirituális értékek (Ariadne Gaia alapitvány) és megértések találkoznak a külső világ, az intézményi változásokkal (Tanuló szervezetek a fenntarthatóságért, SoL Hungary).
Az Új Eon Műhely kapcsolódik Ervin Laszló UpShift mozgalmához, a Presencing és Gobal SoL új irányaihoz, és számos más nemzetközi közösséghez.
A kiemelt cél: Hétköznapjaink a metafizika, az új spirituális rétegek tükrében, ahol együttérzés, tiszta elme és szerető kedvesség élteti tetteinket.
2022.02.22.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: