Co-Counselling: ön- és társegítés

Ezzel a módszerrel 1986 óta dolgozom saját magam és társaim támogatására. Kiváló önismereti és társas támogató, fejlesztő módszer. idehaza egy komoly, gyakran erős, máskor gyengébb közösségi háló jött létre.
A módszer beépült számos közösségi, és szakmai kompetencia fejlesztő programba is.

Ajánlás: „  Ajánlásom a kokó( coco) használatát illetően egyértelmű; szakmai (és) önmagamról szóló tudásom értékesebbik felét a 15 éves kokós létem formálta.
Nagykőrösön a 2008-ig tartó főiskolai tanári munkám utolsó éveiben a 4×30 órai,bentlakásos (Berekfürdő) készség-és személyiségfejlesztő tréningekegyike szabadon választható volt, így lettek alapkurzusok. Még integrációs napunk is volt,Lajosmizsén.A dolog a személyemhez kötődött,így távozásommal együtt abbamaradt…
A szociális munka mesterképzésen egy év a személyközpontú megközelítésé, készségszintre is eljut a hallgatók egy része;és 3 féléven keresztül használjuk az esetfeldolgozó csoportokon (de ez nem tiszta kokó kb70%).
Én 2 előadásomba is beépítettem,történetét, jelenét-kiegészítendő – számos módszertani elemet.(SEMMELWEIS Egyetem, Mentálhigiéné Intézet)
Hát ennyi… és sok sikert az új kurzushoz! „   Dr Fruttus Levente,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: