CHARON COACHING-LÉLEKVEZETÉS-SOuL MENTORING

Lehet, hogy most végre itt van?  Kinyílt a  változás lehetősége szélesebbre, mint korábban? Lehet-e és kell-e ennél hangosabb ébresztő óra?  Bár régóta tudjuk, sőt ősidők óta ismerjük a korszakok változását akár a földtudomány, akár az Ős Hagyomány és az Ősi Bölcsesség forrásaiból, valahogy mintha az emberiség úgy élt volna az elmúlt 10 évben, mintha csak ez az egyetlen életforma lehetne.  Ez különösen jellemző az európai ipari-gazdasági civilizációra.

Azonban a figyelmeztetések, már a híres Néma tavasz című 1968-ban megjelent könyv óta kezdenek a tudományos körökbe is beszivárogni, majd a Növekedés határai 1972-ben, aztán a Fenntarthatósági és Klímacsúcsok… De a változás a politikai és gazdasági vezetők részséről csak nem következett be. Sőt, mintha a mohóság, a korrupció, a felhalmozás, a félelemkeltés és az önös és erőszakos akarat lett volna urrá egy időre a vezetői körökben…
Mindeközben azonban erősödött egy összefogásra, planetáris tudatosságra, ökológiai és társadalmi érzékenységre kinyíló civil társadalom a világ minden pontján.  Ez a hang fog most felerősödni és megújult erővel és fénnyel teli szeretettel öko-szociális tettekben nyilvánul meg. Ez a spirituális újjáéledés hangja.
És most már meghallják mindannyian, hisz ismét és most már személyes bőrünkön és nem csupán az intellektusunk horizontján érezzük a változás szükségességét.
2020-ban úgy tűnik, hogy a korábbi évtizedek számos és rendkvüli jelzése végre ebben a személyes, és nemzeti és planetáris váltásban jelez mindannyiunknak.  Rajtunk múlik, hogy a mostani átalakuló térbe belépünk-e és tudatos, felkészült lelki és szellemi erőinkkel egy új irányt veszünk, vagy épp összehuzódunk, bezárkózunk és elkülönülünk és a félelem terében átadjuk az irányítást tőlünk független erőknek.

HA ÉS AMIKOR EBBEN A POZITIV, ÚJ ERŐTÉRBE AKARSZ ÁTLÉPNI ÉS EHHEZ TÁMOGATÁSRA VAN SZÜKSÉGED, JELENTKEZZ ÉS SEGÍTÜNK.

Hisz Charon dolga épp ez. Átvinni, átsegíteni a túloldalra, egy más minőség megélésének lehetőségében révészeddé válni.

 

 

%d bloggers like this: