NYITOTT ÉVES KIKÉPZŐ CSOPORT

 A TUDÁS MEGOSZTÁS ÉVE – A YEAR OF KNOWLEDGE SHARING

Eljött az idő, hogy szabadon és minden érdeklődő számára elérhető módon, de mindeközben a méltányos megbecsülés szellemében, megoszthassam mindazt, ami az elmúlt 60 év tapasztalatában átszűrt személyes és szakmai tudássá kikristályosodott. 

Ennek szellemében, angol nyelvtudásomat és szakmai tapasztalatomat is szem előtt tartva három irányba ható két alapképzést indítok és a harmadikban társakkal együtt elindulok. 

A VEZETÉS BELSŐ ÚTJÁN
Mester Vezető fejlesztés

triple-spiral-labyrinth-variant

Ön- és TársFejlesztés – SzerTér coach                           TérTeremtő Facilitátor
                                                                          Mesterré válás
Reziliens közösségek társas terek                                  Másokat támogató, facilitáló mesterség

 


1970509_10153398663075744_3000107733314882932_nTeremtő Tér-Teremtő Dialógus Mester Faciliálás
Éves KIKÉPZŐ a SoL és partnerei támogatásában.
Egy napos ismerkedő, bevezető alkalom: Február. 4.

Az egyik erőteljesebben fókuszál a facilitálás, különösképp a dialógikus paradigma és tudományos megközelítésből kibontakozott Teremtő Tér-Teremtő Dialógus facilitálását árnyalataiban, finomságaiban és módszertani gazdagságában szeretni bemutatni és átadni tapasztalt és még nem tapasztalt facilitátoroknak. 
Facilitálni annyi, mint megkönnyíteni azokat a közösségi, szervezeti és csoportos folyamatokat, amelyek átszövik életünk minden helyzetét és közösségi tereit. 
A facilitálás nekem azt is jelenti, hogy teret teremtek ( tudati és fizikai átrendeződések által). Itt válik fontossá nekem a bohmi dialógus, a tudományosság új rendszere, az élő rendszerek elmélete, és a spirituális fejlődés metafizikai megközelítésben.
A folyamatban tudatos jelenLéttel, szakmai és módszertani tudással, egymás fele forduló dialógiikus tanulásban képesek vagyunk társ-teremtőkké válni és jövőnket az egész-séges kibontakozás irányába alakítani. 
Egy napos ismerkedő, bevezető SoL képzés: Február. 4. 
Részletesebben itt olvashatsz róla és jelentkezni is tudsz.  
 1013756_530786686986718_144930408_nSzer Tér-Wisdomweavers coaching
Az Ariadne Gaia támogatásában.
Nyitó-alapozó SzerTér – Wisdomweavers hétvége 2016 pünkösd hétvégéje. MÁJUS 13-16.
A Kiképzőre olyan személyeket várok, akik saját életterükben, lakóközösségükben szeretnének bábáskodni olyan ön-és társsegítő, fejlesztő és támogató terek működtetésében, ahol – ismét csak az élő szervezetek és a teremtő terek szellemében – a hangsúly az ön- és társas fejlesztésre épülő támogató belső munkára, támogató figyelemre és személyes életünk vezetésére épülő öko-spirituális tudatosság erősödését szolgálják az átadott ÉS gyakorlott módszerek és általuk biztonságos közösségi erőtér alakulhat ki az ország és a Kárpátok számos pontján. 

Ezek a Szer Terek: a szeretet, a szerető, emberi rend alapján kivirágzó teremtő érendszerek – reményeim szerint hozzájárulhatnak olyan biztonságot, és megértő társas támogató körök kialakulását, melyre az elkövetkező, mély polarizációban klikkesedő, harcot éltető társadalmi közegben fényjelekké válhatnak.  
Önszerveződő, önfejlesztő és önnön határainkat meghaladni képes alkotó közösségeket szolgáló módszerek alapjainak értő átadása. 
ÖNSEGÍTŐ MÓDSZEREK ÉS ELMÉLETI HÁTTÉR ÉS FEJLESZTŐ GYAKORLAT.

Részletesebben erről olvashatsz a Wisdomweavers honlapon angolul. 

Magyarul pedig az Ariadne Gaia Alapítvány honlapján és jelentkezni is itt tudsz.

————————————————————————
A két fenti kiképző program természetesen kölcsönösen erősíti egymást. Az egyik inkább az egyéni fejlődést szolgálja, míg a másik a rendszerszintű, közösségi fejlődésnek akar teremtő teret biztosítani. 
Anyagilag ez azt is jelenti, hogy bizonyos átfedést jelentő programokon a részvétel, mivel ez a kiképző, ezért ajánlott, de természetesen az egyik képzésre ugyanabból, csak a regisztrációs (admin és alapköltségek) díjat kell befizetni. 
Akinek a projekt és jövőkép tetszik és szeretne benne alkotó, tevékeny módon elköteleződni, azoknak természetesen a részvételi díj is ezzel arányosan változik. Aki csak a tudást és tapasztalatot akarja, de nem tervezi, hogy velünk a továbbiakban együtt dolgozzék, őt is nagy szeretettel várjuk, de az anyagiakban más feltételeket tudunk biztosítani.

Lásd mindkét esetben a jelentkezési lapot.  
A program vezető kiképzője én vagyok. ÉS természetesen az elmúlt évtizedekben engem is inspiráló mestereim és kollégáim-útitársaimat is megkérem, hogy osszák meg velünk tapasztalatukat és tudásukat. 
A két képzés a dialógikus tanulás és a közösségi tanulás szellemében kerül megtartásra… benne számos előadás, tréning munka, reflexió és egyéni és csoportos fejlesztés, és cselekvés alapú tanulás–projekt munka és közösségi szolgálat. 

 

Advertisements