KIKÉPZŐ CSOPORTOK

A TUDATOS, MEGBÉKÉLT, MEGÚJULÓ TÁRSADALOMÉRT 

Eljött az idő, hogy szabadon és minden érdeklődő számára elérhető módon,  mindeközben a méltányos megbecsülés szellemében, megoszthassuk mindazt a tudást, ami az elmúlt évtizedek tapasztalatában megérlelődött személyes és szakmai szinten egyaránt.  

Ennek szellemében három irányba ható alapképzést indítok meghívott társakkal együtt. 

   A VEZETÉS BELSŐ ÚTJÁN
Mester Vezető fejlesztés
A SoL ösvénye

triple-spiral-labyrinth-variant

     HOLISZTIKUS COACH                                                                    MESTER FACILITÁTOR
Ön- és Társfejlesztő tanácsadás 
                                                   Teremtő Társas Terekben 

Szakrális demokrácia elméleti alapjaira épülő gyakorlati fejlesztés.


1970509_10153398663075744_3000107733314882932_nTeremtő Tér-Teremtő Dialógus Mester Facilitálás
Rendszer facilitátorok kiképző műhelye
The Mastery of Wisdomweaving
Éves KIKÉPZŐ a SoL és partnerei támogatásában.
INDUL MÁRCIUSBAN ÉS SZEPTEMBERBEN JELENTKEZŐK FÜGGVÉNYÉBEN
Fókuszunkban a dialógikus módszertanok és az ehhez társuló paradigma és tudományos megközelítés áll.  A Teremtő Tér-Teremtő Dialógus facilitálását árnyalataiban, finomságaiban és módszertani gazdagságában akarjuk bemutatni és átadni tapasztalt és még nem tapasztalt facilitátoroknak. 
Facilitálni annyi, mint megkönnyíteni azokat a közösségi, szervezeti és csoportos folyamatokat, amelyek átszövik életünk minden helyzetét és közösségi tereit. 
A facilitálás nekem azt is jelenti, hogy teret teremtek ( tudati és fizikai átrendeződések által). Itt válik fontossá nekem a bohmi dialógus, a tudományosság új rendszere, az élő rendszerek elmélete, és a spirituális fejlődés metafizikai megközelítésben.
A folyamatban tudatos jelenLéttel, szakmai és módszertani tudással, egymás fele forduló dialógiikus tanulásban képesek vagyunk társ-teremtőkké válni és jövőnket az egész-séges kibontakozás irányába alakítani. 
Részletesebben itt olvashatsz róla és jelentkezni is tudsz.
Partnerszervezetünk a Magyar Facilitátorok Társasága.

Érdeklődés: aruzsa@solintezet.hu

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
 1013756_530786686986718_144930408_nSzer Térben a HOLISZTIKUS coaching
Az Ariadne Gaia támogatásában.
Nyitó-alapozó SzerTér – Wisdomweavers hétvége 2016 pünkösd hétvégéje. MÁJUS 13-16.
A Kiképzőre olyan személyeket várok, akik saját életterükben, lakóközösségükben szeretnének bábáskodni olyan ön-és társsegítő, fejlesztő és támogató terek működtetésében, ahol – ismét csak az élő szervezetek és a teremtő terek szellemében – a hangsúly az ön- és társas fejlesztésre épülő támogató belső munkára, támogató figyelemre és személyes életünk vezetésére épülő öko-spirituális tudatosság erősödését szolgálják az átadott ÉS gyakorlott módszerek és általuk biztonságos közösségi erőtér alakulhat ki az ország és a Kárpátok számos pontján. 

Ezek a Szer Terek: a szeretet, a szerető, emberi rend alapján kivirágzó teremtő érendszerek – reményeim szerint hozzájárulhatnak olyan biztonságot, és megértő társas támogató körök kialakulását, melyre az elkövetkező, mély polarizációban klikkesedő, harcot éltető társadalmi közegben fényjelekké válhatnak.  
Önszerveződő, önfejlesztő és önnön határainkat meghaladni képes alkotó közösségeket szolgáló módszerek alapjainak értő átadása. 
ÖNSEGÍTŐ MÓDSZEREK ÉS ELMÉLETI HÁTTÉR ÉS FEJLESZTŐ GYAKORLATOK.

Részletesebben erről olvashatsz a Wisdomweavers honlapon angolul. 

Magyarul pedig az Ariadne Gaia Alapítvány honlapján és jelentkezni is itt tudsz.

A két fenti kiképző program természetesen kölcsönösen erősíti egymást. Az egyik inkább az egyéni fejlődést szolgálja, míg a másik a rendszerszintű, közösségi fejlődésnek akar teremtő teret biztosítani. 
Anyagilag ez azt is jelenti, hogy bizonyos átfedést jelentő programokon a részvétel, mivel ez a kiképző, ezért ajánlott, de természetesen az egyik képzésre ugyanabból, csak a regisztrációs (admin és alapköltségek) díjat kell befizetni. 
Akinek a projekt és jövőkép tetszik és szeretne benne alkotó, tevékeny módon elköteleződni, azoknak természetesen a részvételi díj is ezzel arányosan változik. Aki csak a tudást és tapasztalatot akarja, de nem tervezi, hogy velünk a továbbiakban együtt dolgozzék, őt is nagy szeretettel várjuk, de az anyagiakban más feltételeket tudunk biztosítani.

 ÉRDEKLŐDÉS: ariadnegaia@gmail.com
A program vezető kiképzője én vagyok. ÉS természetesen az elmúlt évtizedekben engem is inspiráló mestereim és kollégáim-útitársaimat is megkérem, hogy osszák meg velünk tapasztalatukat és tudásukat. 
A két képzés a dialógikus tanulás és a közösségi tanulás szellemében kerül megtartásra… benne számos előadás, tréning munka, reflexió és egyéni és csoportos fejlesztés, és cselekvés alapú tanulás–projekt munka és közösségi szolgálat. 

 

%d bloggers like this: