A Facilitálás művészete-Mesterkurzus

1970509_10153398663075744_3000107733314882932_nTeremtő Tér-Teremtő Dialógus: Rendszerelvű, holisztikus Facilitálás és Team coaching
Éves KIKÉPZŐ a SoL és partnerei támogatásában.

Indító személyes tapasztalat:
December 16-18.   16h-16h között.

és zárásként a Magyar TérTeremtő Facilitátorok hazai társaságának alapító ülése.

Az egyik erőteljesebben fókuszál a facilitálás, különösképp a dialógikus paradigma és a rendszerszemlélet alapú, mindful tudatban gyökeredző gyakorlatok integrálására.
Tudományos megközelítés-mély tapasztalatra épülő gyakorlatias kiképzés a 
Teremtő Tér-Teremtő Dialógus facilitálása, amely árnyalataiban, finomságaiban és módszertani gazdagságában képes bemutatni és átadni tapasztalt és még nem tapasztalt facilitátoroknak a szakma csínját-bínját. 
Facilitálni annyi, mint megkönnyíteni azokat a közösségi, szervezeti és csoportos folyamatokat, amelyek átszövik életünk számos helyzetét és közösségi tereit. Kreativítás, innováció, összefüggések és komplex rendszerek kezelésének lehetősége nyíilik meg és a munka során a csoport, szervezet vagy közösség, vagy épp a társadalom teremtő intelligenciája bontakozik ki.
Team coaching során pedig az adott csoport belső dinamikáját terelgetve, elmélyítve, azt egymás között és a tágabb környezeti dinamikába illesztve  tudunk hatékony, mélyen szántó, radikális átalakulást generálni és fenntartani. Ennek eredménye a transzformáció, innováció és a folyamatos inspiráció mellett a csoport belső rezilienciájának növekedése. 

A facilitálás e két térben nekem azt is jelenti, hogy teret nyitok ( tudati és fizikai átrendeződések által). Itt fontos a bohmi dialógus, ami a kvantum tértudatból fejlődött ki, a tudomány új megközelítései a komplex, élő rendszerekre adaptálva, és a spirituális fejlődés metafizikai megközelítése, a lélek-vezérelt munka.
A folyamatban tudatos jelenLéttel, szakmai és módszertani tudással, egymás fele forduló dialogikus tanulásban képesek vagyunk társ-teremtőkké válni és jövőnket az egészséges kibontakozás irányába alakítani. 
A decemberi és januári tapasztalati bevezető műhelyek után a képzés indul: Február. 9-11-n. Vízöntő havában.
Részletesebben itt olvashatsz róla és jelentkezni is ott tudsz.  

%d bloggers like this: