LélekTér – Mindful hétvége

Mindful hétvége havonta egyszer lehetőséget tartanak a közös, tudatos és ébertudatban gyökerező együttlétre.
Három fő elemet szövünk össze, de mindegyikre lehet külön-külön is csatlakozni.
Szombatonként 11-18:
SzerTer, ahol a co-counselling és a tudatos jelenlét meditáció és a rendszerállítás módszereivel önmagunkon, egymásnak segítve dölgozunk és egy kollektiv felfedező, JelenLétet teremtő-collective presencing – útat járunk.
Vasárnaponként:  
Szemlélődő séta 11h-15h, amikor a séta-kirándulás útján járva a természet és ember kapcsolatát közös tudati terét erősítjük.
Beszélget az ország 16h-19h 
És vasárnap délután a Közös Élettér-Lélektér dialógusokban egy finom tea mellett átszőjük, megbeszéljük, megosztjuk és elmélyítjük a lélekTér tapasztalását reflektiv, szemlélődő dialógusainkban.
Budapesten a Nyitott Műhelyben, du. 4h-7h között, de reményeink szerint csatlakoznak hozzánk önszerveződő csoportok országSzerte, .
Együttlétünket alkalmanként egy-egy közös filmmel, vagy könyvvel elmélyítjük.

Ezeket a hétvégéket, és a vasárnapi dialógusokat alkalmanként megfűszerezzük, megtámogatjuk egy-egy online dialógussal, melyet meghívott vendégekkel online folytatunk és ébresztő, serkentő elgondolkodtató tartalomként felajáljuk egy-egy SzerTér hétvége előtt. közösen SzemLélődünk és kollektiv lelkiIsmeretünk tükrében egymásra és önmagunkra reflektálunk.
Ez a program az Ariadne Gaia Alapítvány, AGA és a SoL Hungary-www.facilitatorok.com és a Tűzmadár Alapítvány közös programja, melyet minden hónap utolsó vasárnapján tartunk. Az ország különböző pontjain indult SzerTerek-Közösségi dialógus terek önszerveződésének köszönhetően és az indító beszélgetések online felvételei általt inspirált csoportok átszővik a Kárpátok régióját és a megértés és együttgondolkodás, együttérzés teremtő terében a megbékélés és újjászületés életterét hozzák létre.

%d bloggers like this: